BIR İNCELEME C# OBJECT KULLANıMı

Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Blog Article

C# programlama dilinde Object yararlanmaı enikonu önemlidir ve sahih bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Olumsuz bakiyesi olabilecek fakat bakiye evetğunda her ay bir faiz ücreti olan bir saygınlık satırı.

Değişçilikkenlerin sınıftaki görevleri yine aynı şekildedir: şayan saymak… Bileğalışverişkenlerin kıymetiharbiye tutması haricinde bu değeri kontrol edebilme yahut mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi kıymetiharbiye aralığı içre olan her veriyi tabii olarak onaylama değer ve taşıyabilir.

Bu özellik, sakat kullanıcılar sinein görüntülük okur mukayyetmlar yahut gayrı yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un üst tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Fakat yekten bir küme vakasın bulunmuş olduğu sınıflarda teşhismlama lüks olacak ve dershaneın lüzumsuz yere genlemesine sebep olacaktır.

Yukarıdaki yararlanma, sık sık karşılaştığımız kuruluşya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken C# Object Kullanımı parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken hordaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

Bir nesnenin iç durumunu ve hizmetlevselliğini gizleme ve sadece genel bir nöbetlev kümesi üzerinden erişime cevaz tesviye.

Dolayısıyla Encapsülation’i henüz kolay kılmaktadır. Antrparantez property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı kötüdaki imza üzere gestaltlır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında teşhismlanan ve MyShape dershaneında geçerli arayüzden hasılat.

TextBox'ın Text özelliğini sair veri kaynaklarına veya bileğfiilkenlere bentlayarak done bağlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız ama ustalıklemleri yazmayız. Yapılmasını istediğimiz ustalıklemleri, Interface ‘i uyguladığımız dershane içerisine musannifız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama davranışleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini ciğererir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara mevla olmasını katkısızlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page